Arkiv

Avvikling av servicestasjoner fra 01.02.15

Den 01.02.15 avvikles servicestasjonen tilhørende Bomringen i Bergen.

Kundene kan etter denne dato tegne avtale, gjøre endringer og betale for passeringer på websidene til Bergen Bompengeselskap.

Unntaket er Servicestasjonene på Drotningsvik og Kleppestø som også er servicestasjoner for Askøypakken. Denne ordningen vil også avvikles på sikt. Her kan du foreløpig fortsatt tegne avtale, men du kan ikke betale for dine passeringer. Dette må gjøres på web innen tre dager eller du kan få faktura tilsendt i posten til bilens eier.

Vegdirektoratet om avviklingen:

Vegdirektoratet har i samarbeid med bompengeselskapene arbeidet mot å gjøre betalingsløsningene for bompenger mer brukervennlige og kostnadseffektive.
Avvikling av servicestasjonene er en del av dette.

Dagens løsning med servicestasjoner inneholder stor risiko for feil, mange manuelle prosesser og høy kostnad for hver enkeltbetaling og distribusjon av brikke.

Etter avklaringer med Datatilsynet og Samferdselsdepartementet er det aksept for at løsningen med betaling av enkeltpasseringer og distribusjon av brikker på servicestasjoner skal avvikles.

Vegdirektoratet har derfor besluttet at ordningen med servicestasjoner skal bortfalle så snart praktisk mulig.

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden!

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden! Du bruker en nettleser som ikke støttes av dette nettstedet. Dette betyr at noen funksjoner ikke fungerer som de skal. Bruk eller oppgrader / installer en av de følgende nettlesere for å dra full nytte av dette nettstedet.
- Takk!
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux